Nieuwsbrief

Best verkochte producten

Information

Bekeken producten

Uitleg van de zuilen van islaam en imaan

B0391

Nieuw product

Mohammad Bin Jamil Zino

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 16 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 16 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,80.


€ 16,00 incl. BTW

Meer informatie

Uitleg van de zuilen van islaam en imaan en wat elke moslim verplicht dient te weten over zijn godsdienst.

Het verheugt mij zeer om dit, uit het Arabisch vertaalde, boek aan de gerespecteerde lezer te presenteren. Dit boek, met als titel: ‘Uitleg van de zuilen van islaam en imaan, en wat elke moslim verplicht dient te weten over zijn godsdienst,’ is één van de vele door Sheikh Mohammad Bin Jamil Zino – moge Allaah hem begenadigen – geschreven boeken. Zijn boeken onderscheiden zich door een simpel taalgebruik en een onderbouwing van de gepresenteerde standpunten met bewijzen uit de Qor’aan, de soennah en uitspraken van islamitische geleerden. Deze onderscheidende kenmerken zijn een verklaring voor de ruime acceptatie van zijn boeken bij zowel het Arabische als het anderstalige publiek.

Dit boek bevat een uiteenzetting van de vijf zuilen van de islaam, en de zes zuilen van de imaan. Het moge duidelijk zijn dat het daarom van grote waarde is voor iedere moslim; men treft er dan ook een groot aantal zaken in aan dat hij in zijn dagelijkse leven nodig heeft. Voor de niet-moslims schetst het boek een goed beeld van wat de moslim gelooft en hoe hij zijn geloof in de praktijk vorm geeft.

De hoop is dan ook dat hiermee deels wordt voorzien in de steeds groter wordende behoefte aan informatie over de islaam en de moslims.

Titel: Uitleg van De zuilen van islaam en imaan en wat elke moslim verplicht dient te weten over zijn godsdienst.
Arabische Titel: شرح أركان الإسلام والإيمان وما يجب أن يعرفه المسلم عن دينه
Auteur: Mohammad Bin Jamil Zino
Vertaling: drs. M. Bendaoud
Uitvoering: Hardcover
Pagina’s: 364

Recensies

Schrijf uw recensie

Uitleg van de zuilen van islaam en imaan

Uitleg van de zuilen van islaam en imaan

Mohammad Bin Jamil Zino

Stel een vraag over dit product

(optioneel)
*(Het antwoord op uw vraag krijg je op dit e-mailadres)